Bij Azet Verf zijn we altijd transparant over onze plannen en luisteren we naar de feedback van onze klanten. Afgelopen week hebben we uitgebreid gesproken over onze plannen voor het nieuwe jaar en kwam ook een mogelijke prijsverhoging ter sprake. Echter, na zorgvuldige overweging zijn we tot het besluit gekomen om 2024 te beginnen zonder onze prijzen te verhogen.

Natuurlijk kregen we direct de vraag: “Heeft Azet Verf dan niet te maken met stijgende kosten?” Natuurlijk wel. Huur, energie, personeel — bijna alle bedrijfskosten zijn in de afgelopen tijd fors gestegen. Echter heeft één cruciale factor ons doen besluiten om onze prijzen ongewijzigd te laten: de daling van grondstofkosten. In de nasleep van de coronapandemie zijn grondstofprijzen explosief gestegen door schaarste en transportkosten. Gelukkig zijn we het afgelopen jaar bijna teruggekeerd naar de prijsniveaus van voor de pandemie. Deze daling heeft ons geholpen om de stijgende bedrijfskosten op te vangen. Dit betekent concreet dat wanneer alles volgens plan verloopt en we geen onverwachte omstandigheden tegenkomen, de prijzen van onze muurverf en lak gedurende heel 2024 ongewijzigd blijven.

Bij Azet Verf geloven we in het leveren van kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Prijzen verhogen doen we alleen als het absoluut noodzakelijk is, niet omdat het kan. Sterker nog, we hebben besloten om de prijzen van drie soorten muurverf uit ons assortiment met gemiddeld 2% te verlagen! We willen onze belofte waarmaken en laten zien dat we de focus leggen op de tevredenheid van onze klanten.

Wij willen je bedanken voor je vertrouwen in Azet Verf. Samen gaan we in elk geval een prijsvriendelijk 2024 tegemoet!