Azet Verf van William.

Gevoel voor kleur: dat heb je of dat heb je niet zeggen ze wel eens. Ik denk dat dit voor een groot deel klopt. Zelf voeg ik er graag aan toe dat je door ervaring nog beter wordt.

Ruim 25 jaar geleden maakte ik de overstap van schilder naar kleurmaker. Ik had vanuit mijn schildersopleiding al een goede basiskennis van kleur. Inmiddels weet ik nog veel beter hoe bepaalde pigmenten reageren in diverse producten. Ook kan ik beter voorspellen hoe een kleur uit de verf komt na droging, want ondanks onze moderne kleurmengsystemen blijft deze kennis van belang om maatwerk te kunnen leveren.

In de database van Azet hebben we tienduizenden(!) kleurrecepten uit vrijwel alle waaiers. Mocht er een waaier of kleur zijn die nog ontbreekt in onze database dan ontwikkelen wij vaak binnen één dag alsnog een recept. Muurverf of lak: wij leveren in elk geval alle kleuren!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

© Copyright 2020 - AZET verf - AZET verf is onderdeel van Primaat / Privacy Policy